Kiinteistötarina Isännöinti tuottaa isännöintipalveluita Tampereella ja sen lähikunnissa. Kiinteistötarina on Suomen Isännöintiliiton jäsenyritys. Isännöitsijä toimii kiinteässä yhteistyössä taloyhtiön hallituksen, osakkaiden ja asukkaiden kanssa. Isännöitsijä huolehtii osakkaiden ja asukkaiden tiedottamisesta sekä yhtiön tietojen ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta.

Ammattimaisen isännöinnin hyödyt ovat monipuoliset ja vaikuttavat sekä taloyhtiön tehokkuuteen, että turvallisuuteen. Kiinteistötarina hoitaa asunto-osakeyhtiön tai kiinteistöosakeyhtiön juoksevat asiat aikataulussa ja myös huolto- ja siivouspalvelut hoituvat. Tiedotus asukkaille sekä kiinteistön remontti- ja kunnostustyöt hoituvat ennakoidusti lisäten asumismukavuutta. Olipa taloyhtiösi iso tai pieni, vastaamme mielellämme taloyhtiösi ammattitaitoisesta hoidosta.

Kiinteistötarina tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua asiakkailleeen. Tarjoamasta löytyvät isännöinnin lisäksi kiinteistönvälitys-, remontti-, muutto-, sisustus-, siivous- sekä kiinteistöjuristin palvelut. Yhteinen tavoite on kiinteistöjen arvon kasvu ja ripeä asiakaspalvelu kaikissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä – kätevästi saman katon alta.

Pirkanmaalla Kiinteistötarina on erikoistunut Talliosake® isännöintiin. Talliosakkeet sopivat mainiosti sekä varastointi-, harraste-, sijoitus-, että ammattikäyttöön. Uuden osakkeen omistajan on mahdollista vaikuttaa tallin kokoon, muotoon ja varustelutasoon. Muutokset onnistuvat myös myöhemmin ilmoittamalla siitä isännöitsijälle. Tarvittaessa Kiinteistötarinan kautta saa myös kilpailukykyisen muutostyötarjouksen. Kiinteistötarinan kiinteistönvälitysosasto myy uusia Talliosakkeita Pirkanmaalla, kysy siis rohkeasti meiltä lisätietoja tiloista – tunnemme ne hyvin!