Kodin ostaminen ja myyminen ovat elämän merkityksellisimpiä ja myös taloudellisesti suurimpia päätöksiä. Tästä huolimatta kiinteistönvälityksen toimialaa on vaivannut vanhanaikaisuus, henkilöstön vaihtuvuus ja tekemisen pintapuolisuus. Kiinteistönvälitysyhtiö Kiinteistötarina LKV syntyi yritysjohdon ja kiinteistönvälittäjien unelmasta tarjota asunnon ostajille ja myyjille parempaa kiinteistönvälityspalvelua. Sellaista, joka vastaa kodin vaihtamisen vaatimaa ensiarvoisuutta, huolellisuutta ja avoimuutta. Kiinteistötarina LKV on 100 % pirkanmaalainen yrittäjävetoinen yritys, joka tähtää pitkälle. Tämän vuoksi osaomistajana yhtiössä onkin kasvaviin, alansa pioneeriyrityksiin sijoittava Kiinteistötarina Oy.

Kiinteistötarina LKV:n yhteisenä tavoitteena on tarjota kiinteistönvälitystä, joka on kokonaisvaltaisempaa, vakuuttavampaa ja persoonallisempaa mihin toimialalla on totuttu. Koska perustajien juuret ovat tuloksellisessa myyntityössä, on tärkein vastuu myyntityö. Tekijöiden monipuolinen tausta mahdollistaa perustellut näkökulmat jokaisen kohteen yksilölliseen myyntitarinaan, visualisointiin, kuvaukseen tai videointiin.

Oletpa sitten ostamassa, myymässä, vaihtamassa tai vasta unelmoimassa, avuksi kannattaa ottaa ajoissa kiinteistövälittäjä. Panostamalla laadukkaaseen välityspalveluun säästät aikaasi, hermojasi ja lopulta myös rahojasi. Kiinteistötarina hoitaa kaikki kohteensa huolellisesti tarjoten asiakkaalle juuri hänen yksilöllisten tarpeidensa ja elämäntilanteensa mukaan harkittuja kokonaisratkaisuja. Myyntiprosessi on huoliteltu tehokkaaksi ja kohteet myydään nopeasti. Säntillinen perehtyminen, oikea hinnan määritys ja korkealaatuinen markkinointi ovat perusta, jota maustetaan myynnillisellä esittelyllä ja potentiaalisten ostajien jälkiseurannalla. Tiivis yhteydenpito toimeksiantajan kanssa ja huolellisesti hoidetut paperityöt sinetöivät onnistuneen lopputuloksen. Kiinteistötarina pitää aina lupauksensa ja on käytettävissä kaupanteon jälkeenkin.

Ota yhteyttä, niin saadaan tärkeä asia mitä pikimmin ja parhaalla tapaa eteenpäin!