Juha LahtinenJuha Lahtinen on isännöintipuolen veturi. Kiinteistötarina on Juhan mielestä kokonaisuudessaan toiminnallisesti vertaansa vailla, koska palveluiden kirjo on erittäin laaja. Tiimityö on vahvuutemme ja vahvan joukkuepelaajauran tehneenä Juha uskoo istuvansa ryhmään mainiosti.

Juha näkee Kiinteistötarina Isännöinnissä suuren mahdollisuuden, koska se on yrityksenä dynaaminen ja notkea liikkeissään. Juhan toimintaideologian lähtökohtana on asiakaslähtöisyys ja ennen kaikkea palvelun tuominen asiakasta lähelle. Toiminnan täsmällisyys, monipuolisuus ja asenne ratkaisevat.

Vapaa-aikana Juhaa kiinnostaa urheilu kaikissa muodoissaan. Eritoten sydäntä lähellä on jääkiekko, joten Hakametsän käytävät ja katsomo ovat Juhalle varsin tuttu ympäristö. Rentoutumaan Juha pääsee mökille Vanajaveden äärelle Sääksmäen kulttuurihistoriallisiin maisemiin.

Juha Lahtinen
Isännöinnin ammattitutkinto (IAT), LitM, toimitusjohtaja, osakas
juha(at)kiinteistotarina.fi
p. 044 9716 624

 

Mali

Mika Malilla on pitkä hallitus- ja yrittäjätausta, mikä näkyy tulosorientoituneena ja tehokkaana työskentelytapana. Mikan kanssa tulee varmasti kaikki toimeen, kyseessä on erinomainen ja huolellinen asiakaspalvelija!

Mika näkee suuren lisäarvon asiakkaille sisäilmakartoituksista- ja korjauksista.

– Kiinteistötarinassa isännöitsijä nostaa esiin kohteessa mahdollisesti piilevät sisäilmaongelmat tai muut riskitekijät. Puhdas sisäilma ei vaikuta ainoastaan asumisviihtyvyyteen vaan myös asukkaiden terveyteen, Mika toteaa.

Mika Mali
isännöitsijä
p. 050 524 1039
mika(at)kiinteistotarina.fi