Kiinteistötarinalaiset kertovat: Ilotarina

Järjestyksessään toinen Ilotarina valmistui joulun alla. Ilotarinassa jokainen Kiinteistötarinalainen kertoo jotakin positiivista työkavereistaan anonyymisti. Lopputuotoksena jokainen saa oman Ilodiplominsa, jonka positiiviset ja kannustavat luonnehdinnat lämmittävät mieltä pitkään.

Ilotarinan poimintoja lainaillen Proakatemian Ariela on nauravainen ja tuo työpäiviimme positiivista energiaa. Buukkarimme Asta tarttuu haasteeseen kuin haasteeseen iloisella tekemisen otteella. Asuntomyyjämme Jani on asuntomyynnin vahva ammattilainen, joka on kokemuksensa kautta osaava ja varma. Isännöitsijämme Juha on rakentuvan liiketoimintapyramidin vankkumaton perusta, jolla pysyy asiat ja asiakkaat sopivasti ojennuksessa. Myynti- ja markkinointipäällikkömme Ulla on ytimekkäästi universumin tehokkain. Kiinteistösihteeriharjoittelijamme Lauran kaltaista täsmäkonetta saa vain etsiä –  Laura hoitaa asiat heti ja kuittaa tehdyt työt välittömästi. Toimitusjohtajamme Marko solmii huippuhyvät diilit ja huolehtii naurun helinästä toimistolla.

Kun työyhteisö on iloinen ja kannustava, näkyy se suoraan asiakkaillemme innokkaana asiakaspalveluna – jatketaan tästä uuteen vuoteen!

You Might Also Like