Kiinteistötarina tarjoaa isännöintipalveluita ja kiinteistöille suunnattuja talouspalveluita monipuolisesti kaikille kiinteistöyhtiöille, vuokratalokiinteistöille, liike- ja teollisuuskiinteistöille, parkkiyhtiöille sekä alueellisille huoltoyhtiöille. Manageeraussopimus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Manageeraus voi koostua esimerkiksi kiinteistön taloushallinnosta, raportoinnista, isännöinnistä sekä vuokraus- ja myyntipalveluista.

Uudiskohteiden isännöinti on Kiinteistötarinalle tuttua samoin kuin yrityspäättäjäryhmässä toimiminen. Kiinteistötarina isännöi tällä hetkellä yli 400 hallitilaa Pirkanmaalla. Kiinteistöyhtiöihin liittyvien lakien ja taloushallinnon tunteminen ja laaja kiinteistöosaamisemme takaavat, että  kiinteistön asiat  pidetään kunnossa.

Mika Mali

Kiinteistötarina Isännöinti kuuntelee asiakkaitaan aidosti. Asiakaskyselyyn vuonna 2018 vastanneista asiakkaista 95 % on erittäin tai melko tyytyväisiä isännöintipalveluun kokonaisuutena. Eniten asiakasuskollisuuteen vaikuttivat:
* palvelun hinta-laatusuhde * lupausten pitäminen * kyky tuottaa kiinteistöyhtiölle lisäarvoa.

Yhteinen tavoitteemme on kiinteistöjen arvon kasvu ja ripeä asiakaspalvelu. Kerromme mielellämme lisää!

Kerromme mielellämme lisää, saat meihin yhteyden puhelimitse 050 524 1039 tai sähköpostilla: isannointi(at)kiinteistotarina.fi

Myös toimitilavälitys onnistuu joustavasti kumppanimme kautta. Mikäli taloyhtiölläsi siis on esimerkiksi vuokrattavia toimitiloja – olemme näppärä valinta isännöintiin!