Taloyhtiöt


Kiinteistötarina Isännöinti tarjoaa alati kasvavan ja monipuolisen palvelukattauksen taloyhtiön koko elinkaaren ajalle Tampereen seudulla. Tarjoamasta löytyvät isännöinnin lisäksi kiinteistönvälitys- ja remonttipalvelut sekä rakennusvalvonta ja kiinteistöjuristin palvelut. Yhteinen tavoite on kiinteistöjen arvon kasvu ja ripeä asiakaspalvelu kaikissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä – kätevästi saman katon alta. Kiinteistötarinassa on kokonaisvaltainen ote, joka heijastuu asiakkaille innokkaana ja ammattitaitoisena tekemisenä. Toteutimme vuonna 2018 asiakastyytyväisyyskyselyn. Erityisen iloisia olemme siitä, että 95% vastaajista voisi suositella isännöintipalvelujamme. Olemme onnistuneet asiakaspalautteen mukaan muun muassa palautteen vastaanottamisessa sekä isännöinnin kyvyssä tuottaa taloyhtiölle ja kiinteistöosakeyhtiölle lisäarvoa.

kiinteistötarina Osaava ja innostunut isännöitsijä varmistaa, että taloyhtiöstäsi pidetään hyvää huolta. Isännöitsijän huolehtii eri osa-alueista kuten talon teknisestä hoidosta, kiinteistön talouden johtamisesta, seurannasta ja hallinnasta sekä juridisista tehtävistä.  Isännöitsijä toimii kiinteässä yhteistyössä taloyhtiön hallituksen, osakkaiden ja asukkaiden kanssa. Ammattimaisen isännöinnin hyödyt ovat monipuoliset ja vaikuttavat sekä taloyhtiön tehokkuuteen että turvallisuuteen. Kiinteistötarina hoitaa taloyhtiön juoksevat asiat aikataulussa ja myös huolto- ja siivouspalvelut hoituvat. Tiedotus asukkaille sekä kiinteistön remontti- ja kunnostustyöt hoituvat ennakoidusti lisäten asumismukavuutta.

Isännöitsijän vaihtaminen saattaa tuntua monimutkaiselta prosessilta, mutta oikeastaan se ei ole. Kaikki lähtee taloyhtiön hallituksesta, he tekevät päätöksen isännöitsijän vaihdosta. Vaikka isännöitsijän vaihtaminen ei olisi ajankohtaista, kannattaa toimijoita kilpailuttaa aika ajoin – eihän sitä tiedä, vaikka uusi helmi löytyisikin sattumalta! Pyydä isännöitsijä vierailulle Tampereen seudulla täyttämällä tietosi tänne tai ota yhteyttä: isannointi(at)kiinteistotarina.fi tai puhelimitse 050 524 1039. Olipa taloyhtiösi iso tai pieni, vastaa Kiinteistötarina mielellään taloyhtiösi ammattitaitoisesta hoidosta! Olemme myös erikoistuneet kiinteistöosakeyhtiöisännöintiin – kysy rohkeasti lisää.

Tutustu lisää Kiinteistötarinaan lukemalla mietteemme hyvästä isännöinnistä ja isännöinnin kilpailuttamisesta. Olemme myös kirjanneet ylös arvomme sekä koostamme säännöllisesti ajankohtaista tietoutta taloyhtiöiden elämään liittyen Kiinteistötarinan asuntokoulussamme! Jos jokin asia askarruttaa, ota meihin rohkeasti yhteyttä!