Kiinteistötarina


Kiinteistötarina Isännöinti tuottaa isännöintipalveluita Tampereella ja sen lähikunnissa. Kiinteistötarina on Suomen Isännöintiliiton jäsenyritys. Kiinteistötarina tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua asiakkailleeen. Tarjoamasta löytyvät isännöinnin lisäksi kiinteistönvälitys- ja remonttipalvelut sekä rakennusvalvonta sekä kiinteistöjuristin palvelut. Yhteinen tavoite on kiinteistöjen arvon kasvu ja ripeä asiakaspalvelu kaikissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä – kätevästi saman katon alta.

Pyydä isännöitsijä vierailulle Tampereen seudulla täyttämällä tietosi tänne tai ota yhteyttä: isannointi(at)kiinteistotarina.fi. Olipa taloyhtiösi iso tai pieni, vastaa Kiinteistötarina mielellään taloyhtiösi ammattitaitoisesta hoidosta!

Tutustu lisää Kiinteistötarinaan lukemalla mietteemme hyvästä isännöinnistä ja isännöinnin kilpailuttamisesta. Olemme myös kirjanneet ylös arvomme sekä koostamme säännöllisesti ajankohtaista tietoutta taloyhtiöiden elämään liittyen Kiinteistötarinan asuntokoulussamme! Jos jokin asia askarruttaa, ota meihin rohkeasti yhteyttä!