Isännöintipalvelut


Palvelut taloyhtiöille

Osaava ja innostunut isännöitsijä varmistaa, että taloyhtiöstäsi pidetään hyvää huolta. Isännöitsijän huolehtii eri osa-alueista kuten talon teknisestä hoidosta, kiinteistön talouden johtamisesta, seurannasta ja hallinnasta sekä juridisista tehtävistä. Isännöitsijä toimii kiinteässä yhteistyössä taloyhtiön hallituksen, osakkaiden ja asukkaiden kanssa. Ammattimaisen isännöinnin hyödyt ovat monipuoliset ja vaikuttavat sekä taloyhtiön tehokkuuteen että turvallisuuteen. Kiinteistötarina hoitaa taloyhtiön juoksevat asiat aikataulussa ja myös huolto- ja siivouspalvelut hoituvat. Tiedotus asukkaille sekä kiinteistön remontti- ja kunnostustyöt hoituvat ennakoidusti lisäten asumismukavuutta.

Isännöitsijän vaihtaminen saattaa tuntua monimutkaiselta prosessilta, mutta oikeastaan se ei ole. Kaikki lähtee taloyhtiön hallituksesta, he tekevät päätöksen isännöitsijän vaihdosta. Vaikka isännöitsijän vaihtaminen ei olisi ajankohtaista, kannattaa toimijoita kilpailuttaa aika ajoin – eihän sitä tiedä, vaikka uusi helmi löytyisikin sattumalta! Pyydä isännöitsijä vierailulle Tampereen seudulla ottamalla yhteyttä isannointi(at)kiinteistotarina.fi tai soittamalla 040 776 0538. Olipa taloyhtiösi iso tai pieni, vastaa Kiinteistötarina mielellään taloyhtiösi ammattitaitoisesta hoidosta.

Palvelut kiinteistöosakeyhtiöille

Kiinteistötarina isännöi vankalla kokemuksella myös muut kuin taloyhtiöt. Ammattimaisen isännöinnin hyödyt ovat monipuoliset ja vaikuttavat sekä kiinteistöyhtiön tehokkuuteen että turvallisuuteen. Pyydä isännöitsijä vierailulle Tampereen seudulla täyttämällä tietosi tänne tai ota yhteyttä: isannointi(at)kiinteistotarina.fi.

Pirkanmaalla olemme erikoistuneet Talliosaketilojen isännöintiin. Tilat sopivat erinomaisesti harraste-, säilytys- ja yrityskäyttöön. Osakkeiden ostajat ovat varastointitiloja tarvitsevia, harrastelijoita, sijoittajia tai ammattikäyttöön tiloja tarvitsevia.

Kiinteistötarinan kiinteistönvälitys myy uusia Talliosakkeita Tampereen seudulla, kysy siis rohkeasti meiltä lisätietoja tiloista – tunnemme ne hyvin! Lisätietoa Talliosakkeista saat puhelimitse 040 776 0538 tai sähköpostitse osoitteesta talliosake(at)kiinteistotarina.fi