Remontointi


Kiinteistötarinan luotettavana kumppanina toimii ASUA Remontit, jonka kautta tarjoamme kotitalous- yritys ja julkissektorin asiakkaille läpinäkyvän korjausrakentamisen palveluputken. ASUA toteuttaa alkututkimukset, suunnittelun, valvonnan, laadunvarmistuksen ja toteutuksen yhdellä tilauksella. Asiakkaiden käytössä on oma ASUA Mobiili– sovellus, jolla näet puhelimella nopeasti remontin edistymisen ja voit viestiä asioita tekijöiden kanssa. Työntekijät kuvaavat sovellukseen remontin työvaiheet ja kirjoittavat tarvittavat huomiot. Valitsetpa sitten työskentelytavaksi urakan tai tuntityön – lopputuloksena on varmasti 100 % avoin remontti!

ASUA on korjausrakentamisen lisäksi sisäilman asiantuntija. Samalla kun toteutetaan huoneistoremontti, voidaan helposti parantaa myös sisäilmaa. Sisäilmakorjaus on keino parantaa rakennuksen ympäristötekijöitä, jotka vaikuttavat terveyteen ja viihtyvyyteen.

Hyvät yhteistyökumppanit luovat vahvan perustan toimivalle yritykselle ja olemme halunneet panostaa ASUAn luotettavaan ja avoimeen kodin saneerausyhteistyöhön. Laadukas palvelu ja työtä pelkäämätön asenne ovat työmme kulmakiviä sekä aikataulujen pitäminen ja asiakkaan kanssa kommunikointi arkipäivää. Kysy tarjous remontista!