Tiimi


Mika Mali

Isännöitsijä Mika Malilla on pitkä hallitus- ja yrittäjätausta, mikä näkyy tulosorientoituneena ja tehokkaana työskentelytapana. Isännöitsijänä Mika on jämpti tai asiantunteva neuvottelija taloyhtiösi parhaaksi. Mikan kanssa tulee varmasti kaikki toimeen, kyseessä on erinomainen ja huolellinen asiakaspalvelija!

Mika Mali
isännöitsijä
p. 050 524 1039
mika(at)kiinteistotarina.fi

Anne Koskinen

Isännöitsijä Anne Koskisella (tradenomi, IAT) on pitkä kokemus yrittäjänä toimimisesta sekä isännöintialasta. Hänellä on myös vahva kirjanpidon työkokemus. Kirjanpidon in-house osaaminen nopeuttaa asiakaspalvelua. Kun tieto on omissa käsissä, saadaan vastaus asiakkaan kysymyksiin nopeasti. Asiantuntemuksensa lisäksi Anne on aina ystävällinen ja inhimillinen kuuntelija!

Anne Koskinen, IAT
isännöitsijä
p. 040 7155 094
anne(at)kiinteistotarina.fi

Ulla Lyytinen

Ulla Lyytinen (YTM, LKV) vastaa Kiinteistötarina Isännöinnin markkinoinnista ja hallinnosta. Ullalla on vahva myynnin ja markkinoinnin tausta. Ulla työskentelee myös toimitilavälityksessä sekä edunvalvonnassa.

Ulla Lyytinen
p. 040 776 0538
ulla(at)kiinteistotarina.fi

heikkimaenpaa

Kiinteistötarinan käytössä on kaksi erinomaista ammattimiestä: rakennusmestari Heikki Mäenpää ja tekninen asiantuntija Hannu Boman. Mäenpäällä on yli 30 vuoden kokemus rakennusmestarin työstä ja hänellä on rakennustyön valvojan pätevyys. Boman on koulutukseltaan insinööri (rakennustekniikka, YAMK) ja hän on suorittanut isännöitsijän ammattitutkinnon. Kiinteistötarina Isännöinti tarjoaa isännöintipalveluita Tampereen seudulla asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöosakeyhtiöille.

Heikki Mäenpää
p. 045 209 5300

Hannu Boman
p. 050 303 7756