Työpäiväni: Pinja

Jatkan Kristiinan tammikuussa aloittamaa juttusarjaa, Kiinteistötarinalainen kertoo. Kristiinan tarinan pääset lukemaan tästä. Työtehtäviäni parhaiten kuvastaa markkinointiassistentin tehtävänimike, vaikka titteleiden viljelyä inhoankin. Yritin ottaa tämän jutun keskipisteeksi tavallisen työpäiväni, mutta se ei ole aivan yksinkertaista. Kuten Kristiina omassa jutussaan mainitsi, yksikään päivä ei Kiinteistötarinassa ole samanlainen.

Klo 7.05. Herätyskelloni soi. Päivän ensimmäinen tekoni on laittaa kahvi tippumaan, aamu-uninen kun olen. Tummapaahtoinen ja vahva kahvi on parasta. Tässä vaiheessa jaloissani pyörii kaksi kkuva 1.appaletta erittäin nälkäisiä kissoja, joten niiden ruokinta on seuraavana listalla. Hoidan kotona aamun askareet ja pyöräilen töihin. Hyötyliikunta on mielestäni parasta liikuntaa, sillä reippaan viiden kilometrin jälkeen niin keho kuin mielikin on virkistynyt, joten töitä jaksaa tehdä tarmokkaasti.

Klo 8.45. Tavallisesti työpäiväni alkaa sähköpostien ja kalenterin lukemisella. Jos niistä ei selviä mitään akuuttia hommaa, kaivan esiin lyhyesti ja ytimekkäästi nimetyn “Tehtävää” -dokumentin. Siihen olen kirjannut tärkeysjärjestyksessä tehtäviä töitä. Kirjoittelen muun muassa erilaisia artikkeleita, toimin myynnin avustavissa tehtävissä, päivitän sosiaalisen median kanavia ja suunnittelen sekä toteutan yhdessä Ullan ja Kristiinan kanssa markkinointimateriaaleja ja tulevia tapahtumia. Nyt työn alla ovat esimerkiksi toukokuussa tulevat Kiinteistötarinan 1-vuotissynttärit!

Klo 11.15. Syömme yhdessä lounasta yleensä näihin aikoihin. Mielestäni on tärkeää kiireen ja töiden lomassa vaihtaa kuulumisia sekä mielipiteitä ajankohtaisista asioista. Mikä sen parempi ajankohta turista, kuin hyvän ruuan äärellä.

Klo 15.15. Lähden kotiin kontaktoimaan taloyhtiöiden puheenjohtajia lähettämämme esitteen pohjalta. Soittojen tarkoitus on tarjota taloyhtiöille mahdollisuus johonkin parempaan. Kiinteistötarina Isännöinti on oikeasti uudenlainen isännöintitoimisto, jonka parhaita puolia ovat tavoitettavuus ja asiakkaidensa etua aidosti ajava Juha.

Klo 17.20. Työpäiväni päättyy, kun olen mielestäni soittanut riittävästi taloyhtiöitä läpi. Kontaktointi on todella palkitsevaa, sillä pääsen juttelemaan erilaisten ihmisten kanssa ja saan heiltä uusia näkökulmia asioihin. Parasta on se, kun saa ihmisen tajuamaan, että tässä ollaan oikeasti jonkin hyvän äärellä.

Markkinoinnin työtehtävissä on tärkeää jatkuva itsensä kehittäminen. Täytyy osata ajatella asioita eri näkökulmista. Siksi käymme markkinointitiimin kanssa kuuntelemassa mielenkiintoisia luentoja ja tapahtumia aina kun mahdollista. On pysyttävä selvillä ajankohtaisista asioista ja trendeistä, joten jatkuva opiskelu on tarpeen. Markkinointia kun ei koskaan saada valmiiksi.

You Might Also Like