Juha Lahtinen on isännöintipuolen veturi. Kiinteistötarina on Juhan mielestä kokonaisuudessaan toiminnallisesti vertaansa vailla, koska palveluiden kirjo on erittäin laaja. Tiimityö on vahvuutemme ja vahvan joukkuepelaajauran tehneenä Juha uskoo istuvansa ryhmään mainiosti.

Juha näkee Kiinteistötarina Isännöinnissä suuren mahdollisuuden, koska se on yrityksenä dynaaminen ja notkea liikkeissään. Juhan toimintaideologian lähtökohtana on asiakaslähtöisyys ja ennen kaikkea palvelun tuominen asiakasta lähelle. Toiminnan täsmällisyys, monipuolisuus ja asenne ratkaisevat.

Vapaa-aikana Juhaa kiinnostaa urheilu kaikissa muodoissaan. Eritoten sydäntä lähellä on jääkiekko, joten Hakametsän käytävät ja katsomo ovat Juhalle varsin tuttu ympäristö. Rentoutumaan Juha pääsee mökille Vanajaveden äärelle Sääksmäen kulttuurihistoriallisiin maisemiin.

Juha Lahtinen
Juha Lahtinen

Juha Lahtinen

Isännöinnin ammattitutkinto (IAT), LitM, toimitusjohtaja, osakas

juha(at)kiinteistotarina.fi

p. 044 9716 624

 

 

 

 

Ulla hoitaa markkinointia, myyntiä ja hallintoa yrityksessä. Kiinteistöalalla Ulla pitää siitä, että työn jälki näkyy heti. Nopeudestaankin tunnettu Ulla pitää monet narut käsissään ja on ylpeä Kiinteistötarinan kasvavasta huipputiimistä. Vapaalla Ullan voi bongata koirien ja hevosten parista.

Ulla Palonen
Ulla Palonen

Ulla Palonen

YTM, LKV

p. 040 776 0538

ulla(at)kiinteistotarina.fi