Rekrytointi


Työpaikka isännöitsijälle

Isännöinti on taloyhtiön johtamista. Se vaikuttaa 2,7 miljoonan kerros- ja rivitalossa asuvan suomalaisen elämään. Suuri osa suomalaisten kansallisvarallisuudesta on kiinni asunto-osakkeissa. Isännöitsijän työ on ensiarvoisen tärkeää asiantuntijatyötä.

Etsimme Kiinteistötarinaan jatkuvasti itsensä ja työnsä kehittämisestä kiinnostuneita henkilöitä isännöinnin monipuolisiin tehtäviin Pirkanmaalla.

Olemme asiakkaillemme luotettava, asiantunteva, avoin ja johdonmukainen valinta. Tätä olemme myös työntekijöillemme. Työn ollessa valtava osa elämäämme, tulee jokaisen Kiinteistötarinassa viihtyä sen parissa: kokea onnistumisen tunteita, saada kehittyä ja oppia, saada kantaa vastuuta ja osallistua juuri itselle sopivalla tavalla yhteiseen tarinaamme. Toimimme yhdessä ja meillä on huipputiimi.

Jos olet vielä mukana, haluamme kuulla sinusta lisää! Oletpa jo näyttösi kerännyt osaaja vailla uusia polkuja tai vasta urasi alussa oleva motivoitunut keltanokka – tärkeintä meille on asenne ja halu tuottaa arvotarinaa asiakkaillemme ja samalla myös itsellesi.

Tarjoamme pienen työyhteisön mukana tuoman joustavuuden ja itsenäisyyden työnkuvassa. Meillä voit kehittää itseäsi ja työtapasi voit valita itse parhaaksi katsomallasi tavalla asiakkaidemme hyväksi. Haemme pitkäaikaisia sitoutuneita tekijöitä. Sovittaessa tarjoamme mahdollisuuden osakkuuteen sekä mahdollisuuden päästä mukaan mielenkiintoisiin kiinteistökehitysprojekteihin.

Haku on avoinna jatkuvasti. Käsittelemme luonnollisesti kaikki yhteydenotot täydellä luottamuksella.

Lähetä työhakemuksesi meille sähköpostilla: tampere(at)kiinteistotarina.fi tai soita p. 050 524 1039.